diumenge, 15 de juliol de 2012

....ADOPTATS!....Gatets de 3 mesos
Gatets de 3 mesos en adopció. Son tot femelles.


La Perla és totalment grisa, tret d'una minúscula taca blanca sota el coll. És igualeta igualeta que un blau rus, de fet fins i tot li han marxat les marques atigrades que tenia i ara té un gris uniforme. Té el pèl molt suau i brillant. És un cel de gateta, molt mimosa, fa petonets, i no treu les ungles per res. Es porta bé amb altres gats i gossos. Qui l'adopti s'endurà un angelet a casa.

La Nata és un altre solet (és la negra amb el coll i la panxolina blanca). Un trosset de pa, bona i extrovertida, també és molt mimosa i fa petonets. De fet la foto no li fa justícia, té careta de nina i un pèl molt suau i brillant (de fet totes tres li tenen). També es porta bé amb altres gats i gossos.

La Maduixa és negre amb una petita taca blanca al coll. És la més tímida de les tres. Si no et coneix en principi desconfia i s'amaga, però no cal que et molestis en intentar agafar-la: a la que treus un cordill la fas teva, li encanta perseguir coses, s'hi apunta la primera, és la reina de la festa! És la més àgil i ràpida de les tres.


Si vols adoptar algun contacta amb nosaltres  seproan_sallent@hotmail.com o be al facebook:  Seproan Sallent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada